Klanten aan het woord

Dhr. Mertens uit Willebroek:

"Vastgoed Kerremans ondersteunde ons recent bij de verkoop van het ouderlijk huis.

Mijn eerste ontmoeting met Kerremans schepte onmiddellijk een vertrouwensband. Het team kent de locale markt zeer goed en na een rondleiding in het huis werd een geschikte verkoopprijs voorgesteld die de opbrengst van de woning maximaliseerde zonder onrealistische verwachtingen te creeren. De communicate over het verkoopproces en de kandidaat-kopers was heel proactief en er werd een koper gevonden binnen de tijdspanne die we verwacht hadden.

Doorheen het hele traject konden wij rekenen op een uitmuntende dienstverlening. Vanwege een verblijf in het buitenland was ik niet in staat om zelf iets te doen. Kerremans coordineerde letterlijk alles van A tot Z, inclusief de buitengebruikstelling van de stookolieketel en het leegmaken van de woning, zodat ik me nooit zorgen maakte of stress voelde.

Kerremans toonde veel begrip voor mijn persoonlijke situatie en bezorgde zelfs kledij, foto’s, enz die in het huis achtergebleven waren, in het woonzorgcentrum waar mijn moeder verblijft.

Ten gevolge van een moeilijke periode in de gezondheidstoestand van mijn moeder ontstond er een probleem voor de ondertekening van de verkoopakte bij de notaris. Kerremans slaagde er echter in om alle partijen op het juiste spoor te houden voor een succesvolle afronding van de verkoop.

De ondersteuning en begeleiding door Vastgoed Kerremans overtrof onze verwachtingen. Ik beveel het Kerremans team ten stelligste aan voor eenieder die een vastgoedtransactie in de regio wenst te doen."

- woning verkocht 07-2020 -

Dhr. - Mevr. Dezaeger - Nauwelaerts

Bedankt aan het team van Kerremans Vastgoed voor de vlotte verkoop van “ons” appartement. In overleg met Steve werd er een sluitend verkoopdossier samengesteld. Het kantoor begeleidde ons tijdens het ganse verkoop-verhaal. Ondanks de speciefieke situatie werd het appartement vlot verkocht binnen de afgesproken termijn.

Wij bevelen team Vastgoed Kerremans dan ook ten zeerste aan voor al uw vastgoedtransacties.

Andre en Suzanne

- woning verkocht 11-2019 -