Het team "Kerremans Vastgoed"

Steve Kerremans

Zaakvoerder Vastgoedmakelaar

Zoon van en net als zijn vader gebeten door het financiële virus. Steve heeft financiële studies gedaan en is al snel na de hogeschool het kantoor komen versterken. Hij weet overal wat van maar is toch vooral gespecialiseerd in vastgoed, kredieten en beleggingen.Steve heeft twee zonen van 13 en 17 jaar die hem scherp houden. Wat hem ook scherp houdt, is zijn passie voor het fietsen. Een bezige bij die er toch altijd in slaagt tijd te maken om de klanten van goed advies te voorzien.

Thomas Kerremans

Zaakvoerder Vastgoedmakelaar

Na een veelzijdige loopbaan in onder andere account- en projectmanagement, komt Thomas ‘thuis’ bij Kerremans. De neef van Steve, Kevin en Stefaan gaat aan de slag als makelaar om zijn steentje bij te dragen tot de vastgoedactiviteiten van de zaak. Omturnen is voor Thomas maar een kleintje: hij stak gezwind een bachelor lichamelijke opvoeding op zak. Sportiviteit zit bij hem trouwens in de genen. In zijn vrije tijd vind je hem op het tenniscourt of op de latten – skiën is zijn lang leven. Ook voor muziek heeft Thomas een boon. Op festivals en concerten laat hij de huizenmarkt even voor wat ze is, en blaast hij stoom af.

Griet Reyntiens

Stagiair Vastgoedmakelaar

Griet heeft haar naam niet gestolen: een griet om u tegen te zeggen! Ze is geweldig goed met cijfertjes en heeft bijna twintig jaar ervaring in de bankwereld. Maar ook menselijk kapitaal is haar niet vreemd, want Griet heeft ervaring in de lokale politiek en is actief in de club van haar hart: Basket Willebroek. En wie Griet kent, weet dat ze niet bang is van een nieuwe uitdaging. Met heel veel zin start ze als stagiair bij dit geweldig team! Toch is Griet geen harde tante. Wél een dame die van aanpakken weet. En een zachte mama, van Juliette en Camiel.

Dennis De Backer

Stagiair Vastgoedmakelaar

Na het behalen van Dennis zijn secundaire studies had hij een voorliefde voor vastgoed.
Aangezien Dennis al vanaf 5 jarige leeftijd voetbalt, koos hij toch voor het sportieve en behaalde zijn bachelor diploma als lichamelijk opvoeder. Na enkele jaren bleef het kriebelen om de stap te zetten naar de vastgoedwereld, om zijn jeugddroom te realiseren. Hij is enorm fier op zijn jonge kroost, Lewis en Vince. Hij is een echte familieman. Gepassioneerd leert Dennis alle regels van de wet, hij zal je begeleiden van A tot Z