Waardebepaling huis Boom

✓ Gratis waardebepaling

✓ Gratis elektriciteitskeuring

✓ Gratis EPC

 

Wilt u een waardebepaling van uw huis in  regio Boom, Kapelle-op-den-Bos of Puurs laten uitvoeren omdat u van plan bent om uw woning te verkopen? U wilt natuurlijk een zicht krijgen op de huidige waarde van uw woning zodat u deze voor een correcte prijs kunt verkopen. Dan zijn de ervaren vastgoedmakelaars van Vastgoed Kerremans uit Willebroek u graag van dienst voor het schatten van uw pand in bijvoorbeeld Boom of Puurs.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder!

Correcte waardebepaling van uw huis in boom en omgeving

Als u ons betrouwbare vastgoedkantoor inschakelt voor het uitvoeren van een waardebepaling van uw huis in  regio Boom, maar ook in bijvoorbeeld Kapelle-op-den-Bos of Puurs, dan kunt u erop rekenen dat dit op een correcte en professionele manier verloopt. De immomarkt is door de nieuwe energienormen, opkomende woontrends, rentevoeten en opwaardering van bepaalde stadswijken voortdurend in beweging. Daar houden wij uiteraard rekening mee als wij uw pand schatten in Boom of in een andere omgeving, zoals Puurs.

Waarom een pand laten schatten in bijvoorbeeld Boom?

Er zijn verschillende situaties waarin het denkbaar is om een waardebepaling van een huis in  regio Boom, Kapelle-op-den-Bos of Puurs uit te laten voeren. Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Dan wilt u uiteraard geen financieel verlies lijden door een te lage vraagprijs. Verder is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw bankier u vraagt om uw pand in Puurs of Boom te laten schatten vooraleer hij uw lening goedkeurt. Ook als u bijvoorbeeld een huis in Boom erft, is het aangeraden om hiervan een waardebepaling te laten uitvoeren.

 

Kantoor

Factoren die meespelen bij de waardebepaling

Er zijn verschillende factoren die, in de loop der jaren, de waarde van een woning positief of negatief kunnen beïnvloeden. Hier houden wij tijdens de waardebepaling van een huis in  regio Boom, maar ook in  regio Kapelle-op-den-Bos of Puurs, uiteraard allemaal rekening mee. De volgende factoren spelen mee als u een pand in bijvoorbeeld Boom of Puurs laat schatten:

  • De ligging
  • Het type woning
  • De uitstraling
  • De ouderdom en staat van de woning
  • De afwerking van de woning

Laat uw pand schatten door onze ervaren vastgoedmakelaars

Wilt u uw pand in Puurs of Boom laten schatten en u van A tot Z laten ontzorgen? Of wilt u een correcte waardebepaling van een huis in  regio Boom, Kapelle-op-den-Bos of Puurs laten uitvoeren? Neem dan direct contact op met de deskundige medewerkers van Vastgoed Kerremans uit Willebroek. U kunt het contactformulier op onze website invullen en meer informatie vragen over een waardebepaling van een pand in de ruime omgeving van Boom. U kunt ons ook bellen op +32 2 432 00 09 of een e-mail sturen naar vastgoed@groepkerremans.be. Of maakt u liever meteen een afspraak? Wij zijn u graag van dienst en bovendien geniet u bij ons van een persoonlijke aanpak! Online kunt u bovendien ook ons woningaanbod bekijken dat te koop staat.